0
Ayakkabıhavuzu hakkında yorumlar ve ayakkabıhavuzu şikayet ayakkabıhavuzu kampanyaları ve ayakkabıhavuzu yenisezon ürünleri hakkanda bilgiler bulunmaktadır.

Deneyimli bir firma olan ve ayakkabı çeşitlerinide sınır olmayan benimde en çok tercih ettiğim ayakkabıhavuzu firmasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Ayakkabıhavuzu olarak 40 yılı aşkın sürede üretim sektöründe elde ettiği teçrübe ve deneyim ile Ayaklarımızın en iyisini hak eden sizlerle en uygun fiyatlarla buluşturmayı ilke edinmiş bir firmadır. 2012 yılında fiziksel mağaza ve toptan satış dışında tüm ürünlerimizin daha kolay ulaşılabilir bir platformda olması adına ayakkabihavuzu.com olarak hizmet vermeye ve online satış yapmaya başladıklarını biliyorum.



 Tüm koleksiyonları modanın kalbi olan İzmir imzası taşımakta olup her zevke ve bütçeye hitap eden ürün yelpazesi bulunmaktadır.
Ayakkabıhavuzu ürünlerini keyifli, çok indirimli ve ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşamanızı Esma Moda olarak tavsiye etmekteyim.

Ayakkabıhavuzu Teslimat süresi kaç gündür ?
Teslim süresi sipariş verildiği tarihten itibaren 2 -4 iş gününde teslim ediyorlar.

Ayakkabıhavuzu Siparişler hangi kargo ile gönderilir ?
MNG Kargo ile ürünlerinizi kargoya veriyorlar.

Ayakkabıhavuzu Kapıda ödeme var mı ? Kapıda kredi kartı geçerli mi ?
Kapıda ödeme var. Kapıda sadece nakit olarak ödeme alınmaktadır. Kredi kartıyla size en yakın mng kargo şubesinden kendiniz almanız halinde kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.



Ayakkabıhavuzu Yeni Sezon Ürünleri 59,99 TL



Ayakkabıhavuzu peşim fiyatına 6 taksit



Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top