0
Gelinlik modelleri tesettürlü ve gelinlik modelleri ve fiyatları hakkında fikirlerimi sizlerle paylaşmak için yazdığım Şık Gelinlik Modelleri 2017 Konusunu okurlarıma sunuyorum.

Merhaba arkadaşlar bugünkü tercihim genç ve evlenecek bayanların tercihi olan yeni şık bir gelinlik Modeli beğenmeleri olduğundan sizlere bir çok markadan derlediğim yeni tasarımları sunacağım. İlk olarak Gelinlik markası denince akla Vakko gelinlik geldiğinden bundan bahsedeyim, 7 bin lira ile 25 bin lira arasında değişen çeşitli gelinlik türleri oldukça pahalı olduğundan sosyete diye tabir ettiğimiz kişilerin tercihi bu marka olmaktadır. Fakat tesettür gelinlik türleri Anadolu insanının en çok tercih ettiği türler olduğundan gelinlik fiyatları da daha uygun ve çeşitte çoktur. Gelinlik markaları arasında gelinlik 21 diye bilinen bir marka türü hiç duyulmamış fakat Ankara İzmir ve Eskişehir de mağazaları olduğunu bildiğim bir markadır. Kuzenime pronovias gelinlik ararken bu markadan almıştık o yüzden aklıma geldi.

Gelinlik oyunları yani provosu yapmadan sakın gelinlik beğenmeye kalkmayın yoksa ben bunu rüyada gelinlik gördüm bunu alayım gibi abuk subuk fikirlerle beğenmeye kalkmayın mutlaka giyip bir prova yapın üzerinizde nasıl durduğuna bakın ve yanınızdakilere de beğendirirsiniz. Gelinlik modelleri tesettürlü kişisel olarak benim tercihim olduğundan tabiki bunların yani gelinlik modelleri ve fiyatlarının da uygun olması da ayrı bir tercih meselesi olmaktadır, Gelinlik modelleri resimli olarak çok çeşit ve örneklerini vermemdeki amacım gelinlik kataloglarına o kadar çok baktıkki en beğendiğimiz ortak örnekleri sizlere derleyerek sunmak istedim. Gelinlik modelleri 2017 tesettür yani kapalı gelinlikler sizlerinde beğendiğinizi umuyorum. Evleneceklere şimdiden mutluluklar diler sağlık ve esenlikleri tüm blog okuyucularıma iyi niyet temennisiyle dilerim. Kalın sağlıcakla HOŞCAKALIN....



Yılın en güzel Gelinlik modelleri 2016 miss defne gelinlik modelleri kapalı gelinlik modelleri kadıköy gelinlik modelleri pronovias türleri hakkında bilgiler sundum sizlere.

Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top