0
Gününün  tamamına yakın zamanı mutfakta geçeren bayanların hayallerinde olan futfak dekorasyonu Amerikan mutfak diye tabir edilen salon ve mutfafın aynı bölümde geniş bir mekanda ferah ve özgün döşenmiş bir tasarıma sahip mutfakta bulunmak ister. Fakat amerikan mutfak fiyatları neredeyse normal gelirli ailer için imkansız gibi olsa da ekonomik amerikan mutfak modelleri yapan ve pazarlayan firmalar da mevcut. Küçük evim şahane programına konuk olan bir aileye amerikan mutfak modelleri örneklerinden bir tasarım hazırlayan EsmaModa.blogspot.com unda severek takip ettiği EKOL Mutfak Tasarım Gruop ürünleri benim için ideal olan amerikan mutfak masaları ve bu masaya uygulanacak dekoratif süsler ilgimi çok fazla çektiğinden gidip yerinde gördüm gerçekten birbirinden güzel ve zarif amerikan mutfak modelleri resimli olarak ta sizlere sunacağım türlerini umarım beğeneceksiniz.

Oval Amerikan Mutfak Modelleri : Yuvarlak kesim ve metal görünümü ile şık ve mini tasarımı olan oval amerikan mutfak örneğini evinize uygun olan tarzı secerken ebat ve ölcülerini alap mutfafınıza ve salonunuza aheng verebilirsiniz.
 Ahşap Nostaji Mutfak : Köy hayatını seven ve dekorasyonda doallığa merak salan ev hanımlarına değişik bir tarz ahşap kaplama güzine sopası ve köy ürünleri ile süslenmiş mini ve güzel bir mutfak örneği sunarken, yeşili seven ve koruyan renkli kişiliklere bu mutfağı tavsiye edebilirim. özelikle bağ evi olanlar bu tarzı mutlaka evlerine uygulamaları gerekir.
 Kırmızı Amerikan Mutfak : Mutfakta renk arayan ve fazla yerde kaplamayan kırmızı bu mutfak ile salonunuza ve mutfağınıza feraflık sağlar, Ankastre amerikan mutfak ürünleri ile de modern bir görüntüye sahip olmak isteyen bayanlara bu tarzı öneriyorum.
 Gümüş Renkli Amerikan Mutfak : Geniş evi olan ve ankastre serileri ile şık bir tasarım olan gümüş amerikan mutfak modern ailelerin tercihi olabilir, bu neden sizin de olmasın diye düşünüyorum. üstelik tarzı da hem salona şıklık katar ve geniş bir hava verir. Ev hanımları mutlaka bu ürünü değerlendirin derim.
 Pastel Amerikan Mutfak Modeli : Yüzölcümü küçük olan evlere özellikle 1+1 olan ev almayı düşünen kişilere tavsiyem pastel amerikan mutfak modelidir. 8 kişi aynı anda yemek masasını kullanabilir, Oturma ve salon olarakta dizaynı küçük fakat ferah bir alan havası yaratır çünkü boşluklar hem daha fazla hemde cocuklarınıza oyun alanı olmuş olur.
 Eski Ahşep Amirikan Mutfak Modeli
Mini evler için Amirikan Mutfak Modeli
Klasik Amerikan mutak Modeli
 Kahverengi Amerikan Mutfak

Amerikan Mutfak Videosu


Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top