0
Biz bayanların vazgeçilmezi yıllardan beri iğne oyalandır. İğne oyaları sadece yazma kenarlarına değil dantellere, havlu kenarlarına ve nevresim kenarlarına da yapılan bir sanattır, Genel olarak en çok iğne oyasını yazma ve havlu kenarlarında görürüz. Eski zamanlarda bayanlar birbirinden model isterlerdi. Hatta çoğu zaman en güzel örnekleri birbirlerinden saklarlardı. Fakat günümüzde internet sayesinde artık bu daha kolay. Halkasından istemeden evinizde rahatlıkla istediğiniz her modele ulaşabilirsiniz.
Çehizlik olarak yapılan iğne oyası örneklerine bir çok yerde resimli ve video anlatımlar sayesinde sizde kendi çeyizinizi rahatlıkla yapabilirsiniz Yazma ve havlu kenarlarında kullanılan birbirinden şık çeşit çeşit ve rengarenk iğne oyaları kullanılmaktadır Kullanılan ipin rengi yazma ve havluda bulunan renklere güre seçilir. Çoğu zaman kullanılacak iğne oyası modeli de havlu ve yazmada yer alan desenlere göre seçilir. Bazı iğne oyalarında kullanılan rengarenk kurdeleye ve boncuklar yazma ve havluya farklı bir güzellik katmaktadır. Ayrıca çehizlik iğne oyalarıdan yapılan danteller şık ve zarif görünümü ile bütün dikkatteri üstüne çekiyor İğne oyalarından yapılan danteller, yapılışı zor olduğu ve çok zaman aldığı için pek tercih edilmese de görüntüsü ile büyüleyen bir sanattır. Gelin çeyizlerin vazgeçilmezi olan ve çeyizlerde en çok göze çarpan iğne oyaları birbirinden güzel modeller ile her yıl farklı bir güzelliğe bürünmektedir. 2017 yılında yeni gelin ve genç kızların çeyizinde göze çarpacak iğne oyaları modellerinden bazılarını sizler için seçtik.

İğne Oyası Modellerine Örnek Resimler

Penbe ve mavi karışımı yemeni iğne oyası
Siyah üzerine penbe beyaz ve yeşil iğne oyası








Esma Moda Bloğumuzun bu konusunu ; yazma iğne oyaları iğne oyaları yapılışı iğne oyaları örnekleri iğne oyaları emine iğne oyası modelleri kolay degisik igne oyalari iğne oyaları havlu kenarı iğne oyaları facebook Esmamoda sosyal paylaşım sayfamızdanda takip edebilirsiniz.

İğne Oyası Örnekleri Videosu




Yorum Gönder

Görüşleriniz Bizim İçin Degerlidir. Teşekkürler.

Featured Post

Kanaviçe Masa Örtüsü ve Runner Örnekleri

KANAVİÇE MASA ÖRTÜSÜ VE RUNNER ÖRNEKLERİ NEDİR NE DEĞİLDİR ? Kanaviçe, çarpı işi demektir. Kare desenli ve keten kumaş üzerine, çapraz iş...

 
Top